Bolvir ha tancat aquest dimecres a la nit la 12a edició del Cicle de Jazz, una de les propostes culturals més consolidades de la comarca. Enguany s'han repetit les bones xifres de la passada edició, amb prop de 3.000 assistents en total.

Durant els quatre dimecres del mes d'agost, l'escenari muntat al pavelló municipal ha acollit formacions reconegudes en el món del jazz, com Potato Head Jazz Band, Dream Funk Band, Txell Sust i Agust Tharrats Trio i la jam session de Notembulles i Amuntajazz d'aquest darrer dia. Des del nou consistori s'han mostrat satisfets de l'acollida que ha tornat a tenir el cicle de jazz i aposten per mantenir-lo.

El nou equip de govern també té clar que, de cara a futures edicions, el cicle ha de mantenir la seva gratuïtat. Preveu canviar-ne, però, la ubicació.

Recordem que inicialment el cicle tenia lloc a l'antiga plaça major de Bolvir, que ben aviat va quedar petita per la gran afluència de públic que assisteix als concerts.
A banda d'aquesta proposta cultural, la localitat també va acollir amb èxit el passat 3 d'agost la cinquena edició del festival B!, enguany amb Joan Dausà i Ebri Knight.

Parlen al vídeo: ISIDRE CHIA, ALCALDE DE BOLVIR