Un total de 800 persones han participat aquests mesos de juliol i agost al programa 'Visites a Pagès', que impulsa conjuntament l'Associació Agroalimentària de Cerdanya i el Patronat de Turisme. L'objectiu d'aquestes visites és donar a conèixer la feina dels ramaders, agricultors i productors i l'origen dels productes. En aquesta ocasió hi participen 7 productors cerdans, tant de làctics, com de fruita i horta o carn ecològica. Des del Consell Comarcal s'han mostrat satisfets de com ha funcionat el programa aquest estiu.

Enguany s'ha ampliat el calendari de visites, des de Setmana Santa i fins Tots Sants, mantenint durant sis mesos aquesta oferta turística i, així, contribuir a desestacionalitzar el turisme.
Per tant, s'espera que fàcilment es superi el miler d'inscrits un cop es tanqui l'edició.

Les Visites a Pagès és una activitat oberta a tothom, tot i que majoritàriament hi participa un públic familiar.

Les visites, com hem dit, es faran fins l'1 de novembre i tenen un preu d’entre tres i cinc euros per als infants i entre 7 i 8 per als adults. Les reserves i el pagament s’han de fer a  agroalimentariacerdanya.cat

Parlen al vídeo: CAROL NABAU, GERENT CONSELL COMARCAL CERDANYA - MARIA FAURA, CAP PATRONAT TURISME CERDANYA