Darrers dies de l’exposició herois i superherois a la sala sant Domènec de la Seu d’Urgell.
Es tracta d’una col·lecció cinematogràfica i documental de l’urgellenc josep benavent. Consta d’un conjunt de 310 peces de material de 29 personatges creats entre el 1930 i fins el 1998. El més antic és el joe palooka i el més recent és Tank Girl. Tot i que entre els herois i mites del còmic i cinema més coneguts hi ha el Capità Amèrica, Batman o Spiderman.
‘Herois i superherois’ vol donar a conèixer la mitologia del còmic a través d’una mostra d’art contemporani, més enllà de l’actualitat.
La mostra està produïda per l’arixu comarcal de l’alt urgell i el museu del tabac de sant julià de lòria. Aquest dimecres tanca al públic, tot i que qui ho sol·liciti, podrà fer visites guiades del 2 al 10 de setembre.