El Cadí La Seu ha fet aquest dimarts el primer entrenament de pretememporada amb l’equip gairebé al complert. No hi era la jugadora Sydeny Wiese, que es troba disputant la lliga americana. Wiese és una de les cinc incorporacions a l’equip per a la nova temporada.
Un altre absent, ha estat l’entrenador Bernat Canut, que està dirigint la selecció espanyola femenina sub-16 a l’Europeu. Pel que les jugadores s’han exercitat sota les ordres Roger Vilaró, Xavi Miñambres i Xevi Calm.
A la sessió també hi han participat 3 jugadores del junior femení, que faran la pretemporada amb el primer equip.

D’aquí quinze dies disputaran el primer partit amistós, i el 15 de setembre el primer títol oficial, La Final de la Lliga Catalana, contra Spar Citylift Uni Girona, el vigent campió de la Liga Dia.

El Cadí La Seu s’estrenaran a la Lliga el 28 de setembre contra l’Ensino a Lugo.

Parlen al vídeo: ROGER VILARÓ, SEGON ENTRENADOR