La pedalada popular i la marxa popular han estat les darreres activitats esportives celebrades dilluns en el marc de la festa major de La Seu d’Urgell. Al matí, uns dos-cents ciclistes han donat el tret de sortida a la Plaça Catalunya, on hi han participat persones de totes les edats.

A la tarda, el torn de la Volta Major, la marxa popular de 10 km que tancava la festa major esportiva.
En els cinc dies de programació, la pràctica de l’esport han tingut un paper destacat. Amb el lema Esport i Festa s’han dut a terme un total de 17 activitats esportives on els urgellencs i les urgellenques hi han participat.

Esports en equips com el futbol o el bàsquet, en parella com el tenis i el pàdel i també d’individuals són algunes de les modalitats esportives que s’han pogut practicar.

Parlen al vídeo: PERE, veí de la Seu - CARLOS GUÀRDIA, Regidor de festes i tradicions