L'àrea de Joventut de Puigcerdà ha impulsat un estiu més el casal municipal 'La Quitxalla'. Es tracta d’una de les propostes lúdiques i educatives amb més èxit de l’estiu i, tal com ha passat en els darrers anys, s'han cobert les places disponibles, arribant en total als 350 nens i nenes d’entre 3 i 11 anys. Des de Joventut creuen la bona acollida del casal es deu a diferents factors, com ara la gran quantitat de monitors, fins a 38, les activitats i el preu.

El casal, que va començar just quan va acabar el curs escolar i finalitza aquest divendres, combina tallers, esports, ball i sortides per la comarca. Cada estiu, les activitats s'organitzen al voltant d'un centre d'interès que enguany ha estat el medi ambient.

A banda de la Quitxalla, l’Àrea de Joventut de l’ajuntament de Puigcerdà també ha ofert aquest estiu el K’sal Jove Estiu per a adolescents, on s’hi han inscrit una quarantena de nois i noies, i el Futbol Net, el programa del FCB que utilitza el futbol com a eina per fomentar valors. Aquest últim ha repetit els seixanta inscrits de l'estiu passat. Per últim, l'Estiu Viu dels dijous, impulsat des del Consell Comarcal, ha sumat un centenar d'inscrits, cobrint també el màxim de places disponibles.

Parlen al vídeo: LAURA MARTÍNEZ, TÈCNICA JOVENTUT PUIGCERDÀ