Durant aquesta setmana encara es pot veure tot passejant pels carrers de Tremp les 24 fotografies seleccionades del premi Paisatges del Passat 2018. 24 comerços de Tremp acullen la mostra exposada als seus aparadors i on es pot veure la imatge amb el seu títol i l’autor. És una forma de posar en valor el patrimoni natural i paisatgístic del territori de l’àmbit Geoparc Conca de Tremp-Montsec.

Aquesta mostra, que al mateix temps pretén reivindicar el paper del comerç local, va acompanyada d’un díptic-guia que també funciona com a recull de segells de la visita a les fotografies i que un cop tot omplert es diposita a la recepció de l’Ajuntament i es farà un reconeixement a tots els participants.

La idea és exposar aquesta mateixa mostra en altres localitats del Geoparc, una d’elles és La Pobla de Segur on també hi col·laborarà el comerç local cedint un espai als seus aparadors.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, regidora promoció local