La Seu d’Urgell es troba immersa a la Festa Major. Divendres es va donar el tret de sortida a les celebracions amb una cercavila i el pregó infantil. A la nit, es va inaugurar oficialment la festa amb la lectura del pregó a càrrec de les jugadores del Cadí la Seu. La capitana, Georgina Bahí, des del balcó de l’Ajuntament va posar de manifest el caliu que reben per part dels habitants de la ciutat.

El Ball Cerdà, un dels actes més esperats per als urgellens i les urgellenques va aplegar més 360 persones per dansar el ball considerat bé cultural d’interès nacional. I com mana la tradició, l’alcalde no hi va faltar.

El Ball Cerdà Adult el va inagurar el fadrí i la fadrina, i en acabar-lo van passar el relleu als nous padrins de la ciutat.
La festa continua. Aquesta nit s’espera com a plats forts el correfoc i el concert de Doctor Prats.

Parlen al vídeo: GEORGINA BAHÍ, CAPITANA CADÍ LA SEU - JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL