L'església Sant Pere d'Alp ha acollit aquest dissabte a la nit un nou concert del Festival de Música Antiga dels Pirineus, el Femap, que ha arribat enguany a la novena edició. En aquesta ocasió, duo Arnau Tomàs al violoncel i Mercè Hervada al clavícembal ha apropat al públic una selecció de sonates per a violoncel i baix continu de Vivaldi, obres mestres de la literatura barroca italiana.

Del 5 de juliol al 25 d'agost, el Femap ha ofert 53 concert en 36 municipis. A banda d'Alp, a Cerdanya també hi han hagut concerts a Puigcerdà, Bellver, Llívia i Fontanals.

Així doncs, el FeMAP continua consolidant-se com el festival més extens en l’àmbit de música antiga de tot Europa, apostant per concerts i músics d’alta qualitat combinats juntament amb patrimoni i turisme oferint al públic visites guiades, degustacions o activitats culturals. A més el festival segueix apostant per apropar la cultura als col·lectius en risc d’exclusió social o amb problemes de mobilitat a través del FeMAP social.