El Festival de Música Antiga dels Pirineus ha acomiadat l’edició d’enguany aquest passat cap de setmana a Camprodon, però l’anterior va fer els seus darrers concerts a les comarques pallareses, on va omplir de música la col·legiata de Santa Maria de Mur i l’església de Sant Bartomeu a Tavascan. Enguany el país convidat ha estat Flandes, i al llarg de l’estiu s’han pogut escoltar diferents concerts provinents d’aquesta regió. Alguns d’aquests concerts s’han fet a llocs tan emblemàtics com Santa Maria d’Àneu, a Escalarre, a l’església de la Central de Capdella, o a l’església de la Mare de Déu de la Candelera d’Olp.
També s’ha fet el tradicional concert al refugi d’Estany Gento, a la Vall Fosca, on es va accedir amb telefèric.
En total s’han fet 17 concerts en municipis del Pallars Jussà, Pallars Sobirà i Alta Ribagorça en aquesta edició.