Un veí de la Seu d'Urgell, de 42 anys, ha mort aquest dijous en un accident laboral, mentre reparava la teulada d'un complex esportiu privat situat al nucli urbà de la capital de l’Alt Urgell.
Els fets van passar a primera hora del matí a l'avinguda de Guillem Graell quan un treballador, que estava reparant aquesta coberta va caure d’una altura d’uns 8 metres. La víctima va ser traslladada a l’hospital de la Seu d’Urgell, on va morir hores més tard.
Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat i treballadors del Sistema d’Emergències Mèdiques es van desplaçar fins al lloc dels fets, després que els agents de la policia rebessin l’avís passades les vuit del matí.
Els Mossos d'Esquadra han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Seu d’Urgell i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.