El viatge del rodamúsic ha donat el tret de sortida aquest dijous a la tarda a la dotzena edició del festival Esbaiola’t. Un esdeveniment que portarà durant tot el cap de setmana teatre, música, jocs i sobretot molta diversió a les Valls d’Àneu.
Aquest festival, plenament consolidat, és una eina de dinamització durant el principi d’estiu i de foment del turisme familiar, una aposta ferma que fa temps que es treballa des de les Valls d’Àneu.

Cada any el festival creix amb nombre de públic i si bé aquestes últimes edicions ja s’ha fet una aposta ferma per allargar de dijous a diumenge, ja es pensa en futures edicions ampliar dies i combinar amb activitats de territori.

Abans de començar el festival ja es comptava amb prop d’un 90% d’entrades venudes. El volum d’espectacles és similar a l’edició anterior però s’ha sumat més tallers i experiències, espai on s’ha destinat l’augment de pressupost d’aquesta edició.

Parlen al vídeo: PERE TICÓ, ALCALDE ESTERRI D’ÀNEU - CARLES PIJUAN, ORGANITZACIÓ ESBAIOLA’T