La Seu d’Urgell ha acollit aquest divendres al migdia el tret de sortida a la 44a Trobada amb els Acordionistes del Pirineu. Com ja comença a ser tradició, la inauguració s’ha fet al jardí de l’Hotel Andria, on els convidats i el públic assistent han pogut fer un petit tast del que arribarà al llarg de les properes hores amb els concerts a Arsèguel i a la mateixa Seu d’Urgell.

Els concerts centrals seran aquest divendres a la nit als jardins del Seminari Diocesà i dissabte al vespre i nit a Arsèguel. Les previsions meteorològiques no són gaire favorables, però els organitzadors confien que això no afecti l’afluència d’espectadors.

A banda dels concerts de la Seu i Arsèguel també hi haurà actuacions a Castellbò i Puigcerdà. En total s’han programat una quinzena de concerts amb la presència de més de 70 músics de 16 països.

Parlen al vídeo: ARTUR BLASCO, director de la Trobada amb els Acordionistes del Pirineu