Puigcerdà i la Guingueta d'Ix tornen a impulsar un estiu més el Festival Tranfronterer d'Arts Escèniques, que celebra els seus cinc anys d'història. Des del 23 de juny i fins al 24 d'agost, les dues poblacions acolliran 12 propostes culturals i lúdiques adreçades a tots els públics. Els acordionistes del Pirineu, l'obra de teatre Oh Mami, Jazz Do It, Notembule, la Cobla Selvatana o Frank Michale formen part del programa d'enguany on sempre hi ha lloc pel teatre, el jazz o la comèdia.

Des de l'ajuntament de Puigcerdà creuen que, malgrat es programen diferents festivals de música, teatre o jazz a l'estiu, cadascun d'ells es dirigeix a un públic concret.

Algunes activitats són gratuïtes mentre que d'altres tenen un cost d'entre 5 i 20 euros. Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a les oficines de turisme de les dues poblacions i a taquilla el mateix dia de l'espectacle.
El Festival Transfronterer d’Arts Escèniques és una de les diverses iniciatives que organitzen conjuntament els ajuntaments de Puigcerdà i La Guingueta d’Ix, en el marc del Consorci que tenen aquestes dues poblacions.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ