El Departament de Territori i Sostenibilitat ha obert la licitació de les obres per a la millora de la carretera C-462 en el tram entre Adraén i la cruïlla d’Ortedó, que pertanyen als municipis de la Vansa i Fórnols, i Alàs i Cerc, respectivament. Els treballs suposaran una inversió de 3,7 milions d’euros i consistiran en la renovació del ferm i la millora dels elements de drenatge i de seguretat de la carretera, en un tram de prop de 15 quilòmetres. Es preveu que les obres comencin la primavera de 2020 i tinguin una durada de 10 mesos.
Aquesta via pertany a la xarxa comarcal de carreteres de la Generalitat i permet connectar la Seu d’Urgell amb el Solsonès i el Berguedà. És  una carretera de muntanya, que presenta un traçat complex i sinuós.
Es tracta de la primera de les quatre fases programades en la millora integral de la C-462 i que el Departament de Territori i Sostenibilitat prioritza per la seva connectivitat amb la capital de l’Alt Urgell.