Bolvir es prepara per acollir el millor jazz. La 12a edició del cicle de jazz tornarà a portar a la localitat les millors agrupacions d'aquest gènere musical durant els dimecres d'agost. Des del consistori ja han donat a conèixer la programació d'enguany, que compta amb 4 concerts. El dia 7 Potato Head Jazz Band obrirà el cicle, Dream Funk Band tocarà el 14, Txell Sust i Agust Tharrats Trio seran els protagonistes del dia 21 i la jam session de Notembulles i Amuntajazz clouran el festival el 28.

Tots els concerts són gratuïts, començaran a les 22h i tindran lloc al poliesportiu de Bolvir.

Recordem que l'any passat el cicle va batre rècord d'assistència, reunint prop de 3000 assistents en total, la majoria visitants i segons residents. És una de les propostes culturals de l’estiu més consolidades a la comarca i un dels cicles d’aquest gènere musical més coneguts del país. 

A banda, el dissabte 3 d'agost, Bolvir ha programat la cinquena edició del festival B!, en el marc de la festa d'estiu. Joan Dausà i Ebri Knigh oferiran el seu repertori musical als assistents. En aquest cas, l'entrada també és lliure.