Més de 50 professionals del sector turístic del Pallars Jussà han passat durant aquests mesos de primavera i estiu pels seminaris de capacitació empresarial per a la posada en valor dels recursos turístics del Pallars Jussà.
Els seminaris han tingut la peculiaritat que, a banda de la part formativa teòrica, han comptat amb visites sobre el terreny a diferents recursos turístics de la comarca que han estat explicats pels seus impulsors o gestors i han conegut així de primera mà tan l’equipament com l’equip humà que hi ha al darrere.
Han estat 7 sessions en les quals s’ha visitat: l’Epicentre, Castell de Mur, el Parc Cretaci, les botigues museu de Salàs i l’estació de La Pobla, Mont-rebei i el Casal dels Voltors, la reserva del Boumort i la Vall Fosca.
És una acció dins del projecte Treball a les 7 Comarques i que vol també millorar el treball en xarxa del sector turístic.