El Pallars Jussà estrena nova edició del tríptic turístic en versió català On anem. Aquest mes de juliol s’ha reeditat el fullet informatiu incorporant les novetats d’enguany. S’ha revisat els textos per polir detalls de nous espais i serveis i s’ha incorporat la nova Estació d’Esports i Natura al Pirineu, ubicada a l’antiga estació de tren de la Pobla de Segur, on també s’hi troba l’oficina de turisme del municipi. També s’ha modificat l’apartat referent a les botigues-museu de Salàs de Pallars per posar-hi els nous espais museïtzats; i al de Tremp s’ha incorporat informació sobre les visites guiades que es fan els dissabtes al casc antic des de fa uns mesos.
Aproximadament un cop l’any es reedita el material promocional turístic més utilitzat, el mapa i guia de serveis, el mapa de senders o el tríptic On anem per tal de poder oferir als visitants la informació turística completa i actualitzada de tota la comarca del Pallars Jussà. Aquest material es pot trobar en els diferents equipaments turístics de la zona i empreses del sector.