L’estació de muntanya d’Espot inicia aquest dimecres, i fins a l’1 d’agost, un concurs pel qual els veïns i usuaris podran escollir el nom del nou telecadira que entrarà en funcionament la propera temporada d’hivern. Les votacions es podran fer a través de la web d’Skipallars, d’Espot i Port Ainé i de les xarxes socials de les estacions, on caldrà votar entre tres noms diferents, tots ells arrelats al territori. Les opcions són:
La Roca, que és l’última designació que tenia el telecadira.
Estanyets, ja que s’anomena així la cota 2000, on arriba el telecadira.
Pui de Linya, que és el nom de la muntanya situada al costat de l’estació.
L’opció amb més vots serà la seleccionada i entre els participants se sortejarà un forfet de temporada de les estacions d’Espot i Port Ainé per a l’hivern 2019-2020.
Amb la instal·lació del nou telecadira, l’estació d’Espot continua apostant per la dinamització del territori i per la promoció del valors associats a les estacions de muntanya, com són la biodiversitat, el paisatge, la natura, l’esport, la salut i el lleure en família.