Els ajuntaments de Puigcerdà i Llívia impulsen conjuntament la tercera edició del Festival de Música de Cerdanya, que tindrà lloc del 2 d'agost al 7 de setembre. El programa d'enguany consta de 12 concerts tant de música clàssica com de pop-rock actual, amb noms tant reconeguts com la Giorquestra, la Simfònica del Vallès, Mònica Green, Oques Grasses o Albert Pla.

El Festival de Música de Cerdanya va néixer el 2017 arrel de la incorporació de la capital ceretana al tradicional festival de música Vila de Llívia, que enguany celebraria la 38a edició. Vol convertir-se en un referent dels festivals de música del Pirineu, com també ho és el Femap. El tret diferencial d'aquest és, sens dubte, la varietat de gèneres musicals que en formen part.

Així, doncs, s'han programat sis concerts a Llívia, que tindran lloc al parc de Sant Guillem i a l'església Nostra Sra dels Àngels, i sis a Puigcerdà, que es repartiran entre la plaça Santa Maria, església Sant Domènec.

Els concerts de la Pegatina i Oques Grasses són gratuïts i la resta tenen un preu d'entre 10 i 20 euros, amb dos euros de descompte per la compra anticipada. Les entrades ja es poden adquirir a les oficines de Turisme dels dos municipis i a la web codetickets.com.

El Festival compta amb el suport de la diputació de Girona, de la Generalitat i de patrocini privat.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA - ALBERT PIÑEIRA, ACALDE DE PUIGCERDÀ - JOAN MANEL CASANOVAS, VICEPRESIDENT JOVENTUTS MUSICALS CERDANYA