Darrers dies per visitar al Museu Cerdà de Puigcerdà l'exposició de Sylvia Tuà, 'la maleta de les emocions'. Es tracta d'un conjunt d'obres fetes amb la tècnica de collage, amb retalls de figures, papers de colors, fotografies, premsa o altres petits objectes.

Nascuda a Barcelona, Tuà va començar a dibuixar de ben petita i ha passat per tècniques ben diverses, com ara el puntilisme. Compagina la seva carrera pictòrica amb altres variants artístiques com el teatre, la dansa o el mim. Actualment dona classes de mosaics a infants i adolescents.

És coneguda per les obres dedicades als moments foscos viscuts mundialment als quals intenta posar color, com els atemptats a Nova York i Madrid, el terratrèmol d’Haití o la guerra de l’Iraq. La seva obra temporal es pot trobar a la Barcelona, els Estats Units, França, Itàlia, Àustria, Holanda i el Japó. També ha exposat a galeries d’arreu de Catalunya, a més de tenir una obra permanent al Palau de la Generalitat

L'exposició es pot visitar a la primera planta del museu cerdà fins a finals de setmana.