L’Ajuntament de la Seu d’Urgell implementarà un seguit de canvis a la Fira de Productes Ecològics del Pirineu que se celebra en el marc de la Fira de Sant Ermengol. L’objectiu és donar-li un impuls que permeti salvar-la, ja que en els quatre anys que porta celebrant-se, l’afluència de paradistes ha anat a la baixa.

En aquest sentit, la quarta edició de la fira oferirà tallers participatius, demostracions en directe, tastos comentats i xerrades per part dels mateixos productors ecològics presents en aquesta fira. A més, també s’ampliarà l’àmbit dels productors.

Una altra novetat de cara als productors que vulguin ser presents a la Fira és la incorporació d’una fiança ‘simbòlica’ per tal donar cabuda a tots els professionals que realment hi vulguin ser presents i hagin formalitzat la inscripció.

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, tinent d’alcalde de Desenvolupament Local