L'exposició Instantànies de quatre dècades cabdals, que celebra els 40 anys del diari Regió 7 s'ha instal·lat des de fa uns dies al Museu Cerdà de Puigcerdà. Després d'inaugurar-se a Solsona i visitar Berga o Sant Joan de Vilatorrada, la mostra es pot visitar ara a la capital ceretana.

L'exposició presenta un recull de notícies, fotografies i portades representatives de la vida de la Catalunya Central els darrers 40 anys. No es busca l'exhaustivitat sinó el significat les moments que representa. Així, els visitants poden veure el referèndum de l'1 d'octubre del 2017, la presó de Lledoners, manifestació de la Diada a Berga el 2016, festes com la Patum, patrimoni, la maca d'infraestructures o crims impactants. També hi ha un espai dedicat a Cerdanya, amb imatges de la muralla de Bellver, l'estany de Puigcerdà o el Castellot de Bolvir.

Amb imatges de més de 25 fotògrafs i redactors del diari, l'exposició pretén arribar al públic amb un discurs representatiu dels moments i rellevants de les grans històries que han succeït a la Catalunya Central.

La mostra es podrà visitar a la primera planta del Museu Cerdà fins al 28 de juliol. Desrprés i fins al desembre seguirà movent-se pel territori.