El Grup de Recerca de Cerdanya ja ha donat a conèixer el programa d'activitats de l'estiu. Una d'elles és l'onzena edició de “A l’estiu Recerca’t”, que enguany consta de 8 conferències de diferents temàtiques i altres activitats culturals, com ara presentacions de llibres. La primera xerrada serà el 29 de juliol i s'emmarca dins les Jornades de Joves Investigadors. Tractarà sobre la séquia de Puigcerdà. Les altres seran a l'agost, juntament amb dues presentacions literàries.

Dues activitats es faran a l'Arxiu Comarcal i la resta al Museu Cerdà de Puigcerdà. La majoria començaran a les set de la tarda i totes són gratuïtes.

Des de l'entitat segueixen apostant per programar un cicle de conferències a l'agost per tal d'arribar a més públics.

Ja al setembre, concretament el dia 7, tindrà lloc a Prullans l’entrega dels premis Sebastià Bosom i Josep Egozcue-Vila de Puigcerdà.

Abans però, el Grup de Recerca ha preparat, un any més, la Nit Màgica de la Poesia, que es farà aquest dijous a les deu de la nit a l'ermita de Sant Jaume de Rigolisa.

I també a l'estiu, l'entitat impulsa la desena edició del Festival Internacional de Cinema de Cerdanya. Del 3 a l'11 d'agost, el Museu Cerdà s'omplirà de projeccions de llargmetratges, curtmetratges i documentals.

Parlen al vídeo: ENRIC QUÍLEZ, PRESIDENT GRUP RECERCA DE CERDANYA