Puigcerdà ha tancat aquest dilluns quatre dies de Festa Major en els que la vila s'ha omplert d'activitats per a tothom. Després de l'obra de teatre de dijous a càrrec de la Inestable Ceretana, divendres a la tarda va comença el gruix de la programació amb un espectacle de circ, havaneres i l'esperat correfoc pels carres del nucli urbà. En el seu trentè aniversari, els Dimonis de Puigcerdà han estat acompanyats pels de Terrassa, Osona i Badalona.

Dissabte i diumenge han continuat les activitats, amb cercaviles de gegants i grallers, màgia, missa solemne, diada castellera, sardanes, ball de nit i una festa holi a la plaça de l'ajuntament, una iniciativa que va començar fa pocs anys i que té bona acollida.

A la festa del Roser tampoc hi ha faltat grans dosis musicals, que han fet vibrar el públic concentrat a la carpa instal·lada a la plaça del Call. Divendres, concert d'Ebri Knight, 80 principales i tremendos; dissabte Doctor Prats i diumenge Hotel Cochambre.

Enguany un grup de joves de la vila han instal·lat al mateix envelat un Punt Lila contra el sexisme.

Des de l'ajuntament fan un balanç positiu de la festa major d'enguany i destaquen el gran volum de participació.

La festa major de Puigcerdà sempre aplega veïns i veïnes de la vila però també d'altres municipis cerdans.

Aquest dilluns festiu local la festa ha continuat amb la pujada refrescant a l'estany, sardanes al parc Schierbeck i el concert de tarda i ball de nit amb l'orquestra Selvatana posarà punt i final a la Festa Major del Roser 2019.

Ara, Puigcerdà es prepara per la Festa de l'Estany, que tindrà lloc del 22 al 25 d'agost.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ