La Universitat d'Estiu Ramon Llull Puigcerdà ha clos aquest divendres al vespre la seva 21a edició repetint les bones xifres dels darrers anys: més de 400 alumnes inscrits i prop de 1200 persones a les activitats obertes. En total s’han posat en marxa vuit cursos i dos tallers de diverses temàtiques, com la música clàssica, la història o el benestar personal. Des de l'AUCer fan un balanç positiu de la setmana universitària.

El 60% de l'alumnat és de fora de Cerdanya i la resta de la comarca. Enguany hi ha hagut un 5% d'inscrits procedents d'Andorra. Concretament infermers i infermeres que han participat al taller de canalització vascular ecoguiada.

Per primer cop, més de la meitat dels alumnes han participat a les jornades professionals que tenen lloc durant la setmana, com són les de metges i farmacèutics i, com a novetat, la jornada de mediació en salut.

A banda dels cursos, tallers i les jornades professionals, la universitat d'estiu compta amb un seguit d'activitats obertes a tothom, com la conferència inaugural que enguany ha anat a càrrec de l'economista Santiago Niño-Becerra, la Nit dels Estels, la Nit de les Arts o la conferència de cloenda, que en aquesta ocasió ha comptat amb la directora del diari ARA Ester Vera.

Des de l'AUCer ja tenen la mirada posada a l'inici del curs acadèmic de la tardor i, també, en la 22a edició de la universitat d'estiu que, com sempre, tindrà lloc a mitjans de juliol.

Parlen al vídeo: FRANCESC ARMENGOL, PRESIDENT AUCER