Un total de 650 ciclistes han participat aquest diumenge a la 4a edició de la Cerdanya Cycle Tour, una marxa internacional que ha comptat amb inscrits de 20 països diferents com Itàlia, Mèxic, Estats Units, Brasil o Qatar.

Per primera vegada, la prova s'ha traslladat a finals de juliol i no al setembre, per tal d'adaptar-se millor a les preferències dels participants. De fet, la participació ha passat dels 500 ciclistes de les darreres edicions als 650 d'enguany.

La marxa ha comptat amb tres recorreguts: de 182 km, 141km i Sport 86 km. Els participants han rodat per indrets de l’Alta i la Baixa Cerdanya, el Conflent i el Capcir, com Aiguatèbia, Puigcerdà, Llívia o Font-romeu.
Recordem que La Cerdanya Cycle Tour, prova organitzada pel Club Ciclista Alp La Molina, és una marxa no competitiva.