Finalitza aquest divendres la 27ª edició del curs d’estiu de la Universitat de Lleida a La Seu d’Urgell. El tècnic de la universitat estiu, Joan Sagués, assegura que les activitats s’han desenvolupat amb èxit un any més.

Durant la setmana s’han realitzat cinc cursos amb activitats teòriques i pràctiques. Hi han participat una vuitantena d’estudiants provinents de diferents punts del territori lleidatà. Però també de Barcelona i el País Valencià, pel que Sagués considera que és una oportunitat, perquè tots aquells que desconeixen La Seu i el seu entorn, puguin descobrir el territori al mateix temps que es formen. Encara és aviat per pensar amb el curs vinent, tot i que el vincle entre la capital de l’Alt Urgell i la UDL s’ha de mantenir.

La de l’Alt Urgell és la única seu de la universitat d’estiu de la UDL que s’ha mantingut activa de forma ininterrompuda durant 27 anys.

Parlen al vídeo: JOAN SAGUÉS, TÈCNIC UNIVERSITAT ESTIU UDL