El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha aprovat aquest dijous al vespre el cartipàs, les assignacions econòmiques i la formació de les diferents comissions i ens que depenen de l’ens. El republicà Martí Riera ha estat designat vicepresident, càrrec que ocuparà els primers dos anys i mig de mandat. L’últim any i mig rellevarà a la presidència a Miquel Sala, de Junts, que al seu torn passarà a ser vicepresident. L’altra vicepresidenta serà Cristina Barbens, també de Junts. Pel que fa a les retribucions, el president cobrarà a raó d’una dedicació del 50% i els dos vicepresidents, del 25% respectivament.

Així, el sou del president serà d’uns 25.000 euros bruts anuals, i els dels vicepresidents, d’uns 12.000. Des de Compromís s’han abstingut en aquest punt.

Un dels aspectes organitzatius que encara cal definir és la designació d’un o una gerent.

Parlen al vídeo: MIQUEL SALA, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALT URGELL - MARTÍ RIERA, VICEPRESIDENT CONSELL COMARCAL ALT URGELL - CARLOTA VALLS, CAP OPOSICIÓ CONSELL COMARCAL ALT URGELL