Puigcerdà dona aquest dijous a la nit el tret de sortida a la festa major del Roser 2019, que s'allargarà fins dilluns. Durant aquests dies, la vila s'omplirà d'activitats de tot tipus per festejar una de les festes més concorregudes de l'any. L'obra de teatre de la Inestable Ceretana al Casino Ceretà obre la programació d'enguany, on no hi falten les propostes musicals, amb les actuacions, de Doctor Prats, Hotel Cochambre o les orquestres la Principal de la Bisbal i Selvatana.

Al cartell de la festa també hi ha sardanes, havaneres, gegants, correfoc i el campionat de botifarra, a més de les activitats infantils i per als joves, com un espectacle de màgia, inflables, la nit jove, la festa holi o la pujada refrescant de dilluns.
Un cop passada la Festa Major, Puigcerdà enllaçarà d'altres propostes culturals com el 5è Festival Transfronterer d’Arts Escèniques, que va arrencar a finals de juny i continuarà fins al 24 d'agost, el 3r Festival de Música de Cerdanya, que es celebra del 2 d'agost al 3 de setembre, o la desena edició del Festival Internacional de Cinema, que tindrà lloc del 3 a l'11 d'agost.