La carpa instal·lada a la plaça del Call de Puigcerdà ha acollit aquest dimecres la Nit de les Arts, una proposta oberta a tothom que s'emmarca dins la setmana de la universitat d'Estiu Ramon Llull Puigcerdà. Enguany la nit s'ha dedicat a la dansa contemporània. L'espectacle ha aplegat unes 400 persones, les quals han gaudit dels duos 'Va de 2'. Agnés Sales i Héctor Plaza i Gigi Roset i Anna Òdena han connectat amb públic amb els seus moviments i amb l'atmosfera que han creat en cada moment.

Tot i que en un principi havia de tenir lloc al Parc Schierbeck, l’Associació Universitària de Cerdanya ha optat per traslladar l’espectacle a la plaça del Call davant la previsió de pluja que finalment no ha aparegut. Recordem que l'any passat l'espectacle de hip hop de Brodas Bros també es va haver de canviar la ubicació pel mateix motiu.

La nit de les arts vol apropar al veïns i veïnes les arts escèniques en totes les seves vessants, com la dansa, les acrobàcies o el claqué.
A banda d'aquesta activitat, dimarts va tenir lloc la Nit dels Estels i jazz a la Tosa d'Alp, on hi van participar unes 300 persones, segons l'organització.
Després del sopar d'aquest dijous, divendres es clourà la setmana universitària amb la conferència 'Periodisme entre soroll'. Anirà a càrrec de la directora del diari Ara Esther Vera i serà a dos quarts de vuit al Museu Cerdà.