La Sala d'exposicions La Cuina exhibeix aquests dies My favourite movie. Un conjunt d'obres inspirades en les pel·lícules preferides dels pintors entre les quals es troba la guerra de les galàxies.
Els quadres posen de manifest el paper del cinema com a font d'inspiració més enllà de l'entreniment, la reflexió o el gaudi.
El Col·lectiu l'Aparador fa un homenatge al Cine Club de La Seu d'Urgell a través d'una exposició col·lectiva on hi han participat una trentena d'artistes de la comarca, però també de la Cerdanya, el Pallars i d'Andorra.
La mostra s'emmarca en les activitats per celebrar els 50 anys del Cine Club de La Seu d'Urgell, concretament, va ser l'11 de juliol 1969 quan el Cine Club de la capital de l'Alt Urgell es va inscriure al Registre Oficial de Cine Clubs de la Direcció General de Cultura Popular i Espectacles. My favourite movie estarà oberta al públic fins al 30 d'agost.