La Fira Multicultural d'aquest diumenge ha posat punt i final a la 24a Setmana Cultural del Roser de Puigcerdà. Una setmana que aquesta vegada s'ha allargat durant 17 dies. Del 28 de juny al 14 de juliol, la vila s'ha omplert de propostes culturals de tot tipus i per a totes les edats, com ara teatre, espectacles infantils, concerts, trobades o gegants. Des de l'àrea de cultura de l'ajuntament fan un balanç molt positiu de la participació que han tingut les diferents activitats i calculen que en total hi han participat unes 3000 persones.

Des del consistori han explicat que l’objectiu d’aquesta setmana és apropar la cultura a tots els públics. L'èxit es deu a la diversitat i qualitat de les propostes i també que en moltes hi participen associacions locals.

Dins la Setmana Cultural, té lloc la Nit de la Cultura, on es proclamen els guanyadors del Premi Literari Vila de Puigcerdà, del Concurs Imatges de Puigcerdà i també es fa entrega del Roser Vila de Puigcerdà. Enguany, el premi literari i el de fotografia han estat per dos veïns de Puigcerdà, com són Lourdes Cazorla i Francesc Alis, respectivament. El Roser Vila de Puigcerdà s'ha entregat a Josep Comas, organitzador de la trobada de poesia, i a la colla de Dimonis de Puigcerdà.

Parlen al vídeo: ÀLEX RUBIO, REGIDOR CULTURA PUIGCERDÀ