Més de 17.000 persones han passat aquest cap de setmana per la Vall de Boí per gaudir de la natura, esport, gastronomia, lleure i cultura. El Buff Mountain Festival ha acollit prop de 3000 corredors que han participat en les diferents modalitats de proves, però també tot un conjunt de persones entre familiars, acompanyants i curiosos que no s’han volgut perdre aquest esdeveniment ni les diferents activitats que s’hi han desenvolupat amb l’entorn com a denominador comú.

Una tercera edició de festival i sisena de la Epic Trail on han participat els millors skyrunners del mon. Hi havia 4 curses de muntanya, la de 65, la de 26 i la de 42 i 12 que són més assequibles, a banda del parell de curses de BTT.
Esdeveniments d’aquestes característiques dinamitzen el conjunt de la Vall i un cop finalitzada ja s’està pensant en l’edició que ve.

Parlen al vídeo: SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA VALL DE BOÍ