La plaça del Call de Puigcerdà ha acollit aquest diumenge la 13a Fira Multicultural, una jornada festiva que vol donar a conèixer la diversitat cultural que hi ha al municipi. Des de les 11 del matí i fins més enllà de les set de la tarda, diferents agrupacions han mostrat els balls, la música o els cants típics dels seus països d'origen. Enguany hi han participat un total de 7 països, com ara Bolívia, Colòmbia, Argentina Camerun o Catalunya.

Molts veïns han volgut apropar-se a la carpa de la plaça per veure les diferents actuacions i també per tastar els plast i productes de tot el món que, de fet, és també un dels atractius de la fira. Restauradors i particulars han preparat diferents receptes típiques per tal que el públic les pogués tastar per un preu de 3 euros cada plat. També hi han hagut diverses parades d'artesania.

Com cada any, la Fira Multicultural posa punt i final al programa d’activitats de la Setmana Cultural del Roser, que recordem va començar el passat 28 de juny. Al llarg de tots aquests dies hi han hagut propostes per a tots els gustos i edats, com ara la Nit Bruixa, la representació del musical Shrek, la trobada de puntaires, correfoc o espectacles infantils.