Els socis i sòcies d'Òmnium Cerdanya han celebrat aquest diumenge al Museu Cerdà de Puigcerdà l'Assemblea Constituent per escollir la junta territorial. Després de votar l'única candidatura presentada, s'ha constituït la nova seu de l'entitat a la comarca, que recordem es va donar a conèixer a Alp fa just un any. L'acte ha comptat amb la presència de Marcel Mauri, vicepresident d'Òmnium cultural.

En acabar, el pati del museu ha acollir el debat Jo Acuso, en el marc de la campanya del Judici a la Democràcia. Hi han participat Marcel Mauri, Gemma Calvet, jurista i analista política, Martí Olivella, expert en defensa civil no violenta i membre de NovAct, i Marçal Rocías, represaliat de Cerdanya. 

L'acte ha anat acompanyat de l'exposició 'El judici a la democràcia: una causa general i contra els drets fonamentals' i de les actuació de la Colla Castellera de Cerdanya i de Dones Acordionistes del Pirineu.

Parlen al vídeo: MARCEL MAURI, VICEPRESIDENT ÒMNIUM CULTURAL