Els municipis de Baix Pallars, Llavorsí, Rialp, Soriguera i Sort i 45 dels seus establiments turístics han rebut aquest dissabte les acreditacions que els certifiquen com a Destinació de Natura i Muntanya en Família. Un reconeixement a l’adaptació de la seva oferta al turisme familiar.

A Catalunya ja hi ha avui en dia 26 destinacions de turisme familiar, però “Pirineus-Noguera Pallaresa” es posiciona com la destinació amb més establiments d’activitats.

La destinació PIRINEUS-NOGUERA PALLARESA NATURA I MUNTANYA EN FAMÍLIA, reuneix un conjunt de recursos turístics ideals pel turisme familiar, distribuïts a banda i banda del riu Noguera Pallaresa, amb 65 nuclis de població situats a les emblemàtiques valls que hi conflueixen.

Parlen al vídeo: ÀNGELS CHACÓN, CONSELLERA D’EMPRESA I CONEIXEMENT - DAVID FONT, DIRECTOR GENERAL AGÈNCIA CATALANA DE TURISME - GERARD SABARICH, PRESIDENT C.C. PALLARS SOBIRÀ