L’Epicentre, el centre de visitants del Geoparc, acull fins al proper 31 de juliol l’exposició Retrats dels raiers de Coll de Nargó. Aquesta mostra fotogràfica es va inaugurar el cap de setmana passat coincidint amb la quaranta-unena diada dels raiers de la Noguera Pallaresa, però encara es pot visitar durant més de 2 setmanes a l’Epicentre. Es tracta d’un conjunt d’imatges en blanc i negre que mostren els diferents processos de construcció del rai, la seva baixada per les aigües dels rius i els raiers. És un homenatge a aquest ofici que durant anys havia estat eina de desenvolupament econòmic de pobles com Coll de Nargó i La Pobla de Segur.
Una mostra que s’ha organitzat conjuntament entre l’ajuntament de Coll de Nargó, l’Associcació de raiers del municipi i el Geoparc Conca de Tremp-Montsec.