Oliana ja disposa del seu primer museu. L’ha creat el Club de Futbol Oliana en un edifici de nova construcció fet al costat del camp. A l’equipament s’hi pot veure un recull de trofeus, fotografies, cartells històrics i material divers que explica la trajectòria d’aquest club modest però amb molts anys d’història. De fet, hi ha material que data dels anys 30 del segle passat.

Al museu s’hi poden veure imatges de l’època més exitos de l’Oliana, la temporada 77-78 quan l’equip va arribar fins a la tercera divisió espanyola.

Actualment, el primer equip de l’Oliana milita a tercera catalana i un dels principals problemes a què s’enfronta és a la manca de joves al poble o al sud de l’Alt Urgell que vulguin jugar a futbol. En categories infantils o juvenils cada any intenta fer almenys un parell d’equips, tot i que no sempre és fàcil.

Parlen al vídeo: JOAQUIM PUIG, COORDINADOR I SECRETARI CE OLIANA