Després de la bona acollida que va tenir la primera edició, l'ajuntament de Llívia torna a impulsar aquest mes de juliol el festival de màgia. Ha programat quatre espectacles, sempre els dissabtes a les sis de la tarda a la sala de teatre del poliesportiu (Fòrum de Llívia).

La iniciativa reuneix quatre companyies de màgia que agraden a petits i grans. És una activitat pensada bàsicament per a un públic familiar.

En el programa previst del Festival hi trobem noms de reconeguts professionals del món de la màgia, amb estils ben diferents. El mag Selvin va inaugurar el festival el passat dia 6, i aquest dissabte 13 serà el torn del Mag Fèlix Brunet i el seu Circ de les Puces. El 20 de juliol l'espectacle anirà a càrrec del màgic Raü i el darrer dissabte actuarà Raul Black.

Llívia es converteix així en el primer municipi de la Cerdanya en oferir un espectacle monogràfic dedicat a la màgia. Aquest festival pretén ser un referent en aquesta temàtica a les dues bandes de la frontera, ja que el món de la màgia és un idioma universal i, a més, atrau a tots els públics. De fet, l'any passat el festival va arribar als 800 assistents.

Recordem que l'entrada és gratuïta.
Després de finalitzar el Festival de Màgia, Llívia es prepara per donar el tret de sortida al Festival de Música de Cerdanya, que organitza conjuntament amb Puigcerdà. Ho farà l'11 d'agost amb l'Orquestra Simfònica del Vallès que tocarà a l’església Nostra Sra dels Àngels.