El jove grup vocal 'A4 Cors' ha ofert aquest dijous a la nit al teatre del Casino Ceretà de Puigcerdà el que oficialment és el seu segon concert, després d'estrenar-se fa just un any i també durant la Setmana Cultural del Roser.

El co ha ofert un repertori variat format principalment per música pop de les darreres 3 dècades, així com per cançons de musicals com 'Grease', 'Mar i cel' o 'Els Miserables' i bandes sonores de pel·lícules com 'La, La, Land' 'A star is born' o 'El Gran Showman'. La formació també ha fet un petit homenatge a Mèxic amb els clàssics 'La Llorona', 'Bésame mucho' i 'Recuérdame'.

A 4 Cors ha crescut amb nombre d'integrants, inicialment eren 8 i ara són 12 cantaires: tres sopranos, tres contralts, tres tenors i 3 baixos. Es caracteritza per la seva forma desenfadada de cantar, així com pel seu repertori allunyat del cant coral clàssic. De fet, el que busca és apropar el cant coral a nous públics.

Al llarg d'aquest any de vida, la formació ha actuat en diferents trobades de corals i espectacles a la comarca, com ara la Fira del Vi de Puigcerdà, la trobades de corals de Talló o a la residència sociosanitària de la capital ceretana.