L'organització de la Dream Runners ha presentat aquest dijous la setena edició d'aquesta cursa solidària, que com sempre tindrà lloc el 15 d'agost a Puigcerdà. Enguany el 70% del cost de les inscripcions es destinarà a un projecte de desenvolupament a Costa d'Ivori. La fundació IPI Cooperació porta més de 10 anys col·laborant amb aquest país africà en diferents centres d'acollida de menors amb discapacitats.

L'any passat, el projecte escollit va ser un centre de capacitació de noies a Bolívia, i en edicions anteriors, l'organització va voler tirar endavant un hospital materno infantil a Etiòpia.

A banda de finançar projectes de cooperació internacional, la Dream Runners també té una vessant solidària al territori. Així, doncs, el 30% del total dels cost de les inscripcions es destinarà enguany, igual que l'any passat, a la Fundació Hospital de Puigcerdà. Concretament, al projecte de millora de la residència sociosanitària.

Des de l'organització esperen tornar a assolir la xifra de 2000 participants, entre els inscrits a la cursa de 10km, a la passejada i a les curses infantils.

Les inscripcions ja es poden fer a la web albecam.com o bé a l'oficina de Turisme de Puigcerdà. De moment, ja hi s'hi han apuntat prop de 400 corredors.

Parlen al vídeo: SANTI LLENSA, PRESIDENT IPI COOPERACIÓ - ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ - DIANA AGUILAR, DIRECTORA DREAM RUNNERS PUIGCERDÀ