La Vall de Boí ja escalfa motors per la celebració d’aquest cap de setmana del Buff moutain festival. Un esdeveniment on es barreja esport, natura, cultura i gastronomia amb activitats per a tots els gustos i edats. Hi ha preparades prop d’un centenar d’activitats que faran que petits i grans visquin la Vall de Boí en tot el seu esplendor. La sisena edició de la Epic Trail, en totes les seves modalitats, ocupa un lloc destacat en el programa del festival, però també hi trobem altres competicions.
El festival preveu rebre uns 15.000 visitants entre esportistes, acompanyants i turistes que venen a gaudir d’aquest espectacle esportiu a la muntanya. I tothom hi té cabuda. La gran esplanada, presidida per l’església romànica, acollirà actuacions musicals, tallers, activitats d’esports d’aventura i turisme actiu i zones infantils, entre molts altres.