La construcció del polígon industrial dels Vilansats i la creació d’un centre de dia i residència d’avis són les dues grans prioritats d’aquest mandat per a l’equip de govern d’Organyà. En el cas del polígon, els terrenys ja són propietat de l’Institut Català del Sòl i des de l’Ajuntament confien que es pugui iniciar ja la primera fase. Asseguren que ja hi ha gent interessada i, de fet, dimarts que ve tenen una reunió amb 3 empresaris que s’hi voldrien instal·lar.

Pel que fa al centre de dia i la residència, voldrien que tingués mig centenar de places i que el construís i gestionés una empresa privada.

Altres projectes que miraran de tirar endavant aquests propers 4 anys són la instal·lació d’un ascensor a l’escola o adaptar la piscina municipal a persones amb discapacitat física.

Parlen al vídeo: CELESTÍ VILÀ, alcalde d’Organyà