Després de 20 anys Vilaller tornarà a encapçalar el consell comarcal de l’Alta Ribagorça. L’ens comarcal estarà presidit per Maria José Erta, alcaldessa de Vilaller per Junts per Catalunya. Erta encara aquest nou repte amb molta il·lusió i remarcant la feina ben feta que s’ha fet i la participació dels 3 municipis que formen la comarca al projecte conjunt.

Erta creu en el potencial de l’Alta Ribagorça i arriba a l’ens amb ganes de treballar i potenciar aspectes que considera clau com el turisme i la fixació de gent al territori.

També ha destacat que compaginarà l’alcaldia de Vilaller amb la presidència del consell, ja que compta amb bons equips en els dos ens. Maria José Erta també és empresària i regenta un negoci a la comarca.

Parlen al vídeo: MARIA JOSÉ ERTA, PRESIDENTA C.C. ALTA RIBAGORÇA