Puigcerdà s'omple de proves esportives durant l'estiu. Entre elles, hi ha tres curses de running, un esport que ha multiplicat els aficionats en els darrers anys. Parlem de la 37a cursa popular d'Age i la 7a Dream Runners, que es celebraran el 3 i 15 d'agost respectivament, i la 22a Mitja Marató, que tindrà lloc el 13 d'octubre.

Des de l'ajuntament han explicat que cadascuna de les tres curses s'adreça a un públic divers. La més popular és la d'Age, de 6,5 km, i la més dura la mitja marató,de 21km. Pel que fa a la participació, des del consistori valoren positivament el nombre de corredors que cada any tenen aquestes proves. La d'Age i la mitja marató comptem amb uns 200 inscrits i la Dream Runners arriba a les 2000 persones.

Recordem que aquesta última és solidaria, ja que el 70% del total del cost de les inscripcions es destinarà a un projecte de desenvolupament a Costa d'Ivori i el 30% a un projecte local, en aquest cas els recursos seran per a la residència sociosanitària de Puigcerdà.

A banda d'aquestes curses, la vila també acollirà en els propers mesos la Travessia de l'estany, la cursa de patins la Ceretana o la Catalunya Bike Race.

Parlen al vídeo: MAR QUERA, REGIDORA ESPORTS PUIGCERDÀ