Gerard Sabarich, actual alcalde de Rialp per Junts per Catalunya, ha estat elegit president del consell comarcal del Pallars Sobirà aquest dilluns amb els vots a favor dels grups de Junts per Catalunya i Som Poble.

Gerard Sabarich arriba a la presidència de l’ens comarcal en substitució a Carlos Isús, del mateix grup, i al qual es va imposar en unes primàries per 2 vots de diferència. Sabarich és la primera vegada que entra a govern al consell comarcal però ho fa amb ganes i amb reptes per abordar.

Pel que fa a l’Alta Ribagorça on la presidència havia de ser compartida dos anys i dos anys entre Maria José Erta i Josep Lluís Farrero, aquest darrer ha comunicat que no recollirà l’acte de conseller ni assumirà la presidència els darrers dos anys de legislatura.

Parlen al vídeo: GERARD SABARICH, PRESIDENT C.C. PALLARS SOBIRÀ