Una setantena de persones es van reunir el dilluns a les sis de la tarda a la plaça de la Creu de Tremp, davant de l’Ajuntament, en la concentració convocada en rebuig a la violència masclista. Tremp es va adherir a la convocatòria feta pels moviments feministes contra les agressions masclistes i que en aquesta ocasió es remet a la presumpta violació en grup que va patir una menor a Manresa l'octubre de 2016. Durant l’acte s’ha llegit el manifest i s’ha remarcat la xacra i el problema social d'extraordinària magnitud que és i contra el qual els poders públics han d'oferir una resposta ferma, inequívoca i urgent. A l’acte hi ha estat present la majoria de regidors del consistori de Tremp, representants d’entitats socials i culturals del municipi, així com veïns i veïnes que han volgut mostrar el seu rebuig a aquesta violència i també solidaritat amb les víctimes.