Aquest dimarts a la tarda es constituirà el nou Consell Comarcal de l’Alt Urgell i Miquel Sala n’assumirà la presidència el primer tram de mandat. Agafarà així el relleu a Jesús Fierro, que ha estat al capdavant de l’ens els darrers 12 anys i que abans n’havia estat conseller 8 anys més. Fierro assegura que marxa satisfet de la feina que s’ha fet aquests anys en àmbits com la mancomunació de serveis per afavorir als ajuntaments més petits o en relació a les vies locals, entre d’altres.

A nivell personal, Fierro ha remarcat que dedicar bona part de la vida a la política l’ha fet renunciar a altres coses importants.

Amb Fierro també marxarà qui ha estat la seva gerent els darrers anys, Sara Camps. En aquest sentit, l’encara president en funcions ha volgut agraïr-li la feina feta. Un agraïment que ha extès a qui va ser gerent en els seus primers anys de mandat, Pere Porta, així com a tota la plantilla del Consell Comarcal.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALT URGELL EN FUNCIONS