Aquest cap de setmana la Vall Ferrera s’ha tornat a omplir de forjadors en la que és la desena edició de la Fira del Ferro. Una fira que ha aglutinat una norantena de forjadors, alguns vinguts d’altres països com França, com a país convidat en aquesta edició, i Ucraïna i que durant tot el cap de setmana han mostrat les seves habilitats i obres amb aquest material tan típic de la vall.

Enguany l’escultura conjunta que es fa durant la fira ha estat el nom de la Vall Ferrera que es col·locarà a l’entrada de la vall.
I a banda de la forja, la fira també ha comptat amb altres activitats complementàries per a tots els gustos.

A més, cal remarcar que és un esdeveniment que compta amb un gran nombre de voluntaris que són els que porten el pes de l’organització de tota la fira i que durant tot el cap de setmana vetllen perquè forjadors i visitants gaudeixin d’una estada inoblidable.

Parlen al vídeo: XAVIER LLOR, ORGANITZACIÓ FIRA